January 24, 2018

Glowbox. Beautify me!


Το πρώτο Glowbox κουτάκι του νέου έτους ονομάζεται Beautify me! και περιέχει 5 full size προϊόντα που στοχεύουν στην περιποίηση προσώπου και σώματος, αλλά και στην τελειοποίηση του μακιγιάζ μας. Μία κρέμα σώματος για ενυδάτωση και σύσφιξη της Youth Lab. την οποία ήθελα πολύ καιρό να δοκιμάσω, μία μάσκα καθαρισμού προσώπου της Panthenol Extra και ένα καινοτόμο σαπούνι καθαρισμού προσώπου και σώματος της Aqua Mineral μας προτρέπουν όλα να φροντίσουμε λίγο παραπάνω το δέρμα μας. Η κατεύθυνση των τριών αυτών προϊόντων στο σύνολο είναι βαθύς καθαρισμός, αποτοξίνωση, ενυδάτωση, τελειοποίηση, κάτι απαραίτητο στην καρδιά του χειμώνα, όπου το δέρμα έχει αρχίσει να χάνει τη φρεσκάδα του λόγω της παγωνιάς αλλά και των γλυκών (σοκολατένιων κυρίως για εμένα) πειρασμών. Τα άλλα 2 προϊόντα αναζητούν τη θέση τους στο νεσεσέρ μας και είναι το πολυσυζητημένο multi task brush της Real Techniques σε mini μέγεθος και το βερνίκι νυχιών της Essie σε μία όμορφη γκρι απόχρωση που ταιριάζει σε όλες της επιδερμίδες.

Το κουτάκι δεν το έχω πολλές μέρες, έτσι δεν έχω δοκιμάσει όλα τα προϊόντα, ώστε να σας γράψω την άποψή μου. Παρόλ΄ αυτά, δοκίμασα ήδη (πρώτη πρώτη!) την Firmness Body Cream της Youth Lab. και μου άρεσε τόσο πολύ η υφή και το λεπτό άρωμά της. Από τις δύο συνεχόμενες μέρες χρήσης διαπίστωσα ότι ενυδατώνει υπέροχα και απορροφάται πολύ γρήγορα. Δεν μπορώ όμως να εκφράσω άποψη σχετικά με τη σύσφιξη και την τόνωση της επιδερμίδας, μιας και χρειάζεται συστηματική χρήση για τέτοιου είδους αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν έχω αμφιβολία, αφού η Youth Lab. αποτελεί πάντα εγγύηση ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Πείτε μου, αν σας ενδιαφέρει αναλυτικό review για την Firmness Body Cream, όταν θα έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Το επόμενο προϊόν που δοκίμασα είναι το βερνίκι νυχιών και αγάπησα αυτή την dusty γκρι απόχρωση, τόσο ταιριαστή με τους χειμωνιάτικους μήνες που διανύουμε.

Το Beutify me! κοστίζει 24€ και αποτελεί κατά τη γνώμη μου ένα πολύ καλό beautify kit για την περιποίηση προσώπου και σώματος. Παρότι δεν θα βρείτε κάποιο fancy προϊόν ή κάποιο brand που δεν έχετε ξαναδεί σε προηγούμενο Glowbox, όλα τα προϊόντα είναι αξιόλογα, full size και ταιριαστά με τη διάθεση της εποχής. Μπορείτε να το παραγγείλετε online εδώ.


Τα προϊόντα αναλυτικά

Youth Lab. Firmness Body Cream 200ml. 21.60€
Μία κρέμα πλούσια σε ενυδατικούς παράγοντες που συμβάλλει στην ενίσχυση της ελαστικότητας, ενώ παράλληλα τονώνει, συσφίγγει και ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας.

Panthenol Extra. Black Peel Off Mask 75ml. 15.90€
Μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό και αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Παγιδεύει ρύπους, νεκρά κύτταρα και λιπαρότητα.

Real Techniques. Multitask Mini Brush. 7.50€
Πινέλο πολλών χρήσεων κατάλληλο για την εφαρμογή πούδρας, ρουζ και bronzer. 

Aqua Mineral Spa. Mud Soap. 17.50€
Φυσικό σαπούνι βασισμένο στη θαυματουργή λάσπη της Νεκράς Θάλασσας. Βοηθά στον απαλό καθαρισμό της επιδερμίδας, απομακρύνει τους ρύπους και αφήνει το δέρμα λείο και υγιές. 

Essie. Nail Polish in Chincilly. 12€
Βερνίκι νυχιών υψηλής ποιότητας  σε γκρι απόχρωση.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel