January 19, 2018

Essence. Wood You Love Me


Ένας ειδυλλιακός περίπατος στη φύση! Ο καιρός είναι γλυκός και οι πρώτες ακτίνες του ηλίου χαϊδεύουν το πρόσωπό μας! Από τα τέλη Ιανουαρίου 2018, με τη νέα σειρά wood you love me?, η essence γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε ένα ρομαντικό δάσος, εμπνευσμένη από τα ερωτευμένα, χαριτωμένα ζωάκια που ζουν εκεί!  Τα προϊόντα της σειράς εξασφαλίζουν ένα παραμυθένιο look! Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου, αλλά και beauty tools, όλα σε γλυκύτατες συσκευασίες. Αυτά που ξεχώρισα είναι οι μάσκες προσώπου και ματιών, οι οποίες ανεβάζουν τη διάθεση και μετατρέπουν σε παιχνίδι τη διαδικασία του skin care.

Hydrating face sheet mask.  Η ενυδατική μάσκα προσώπου με τα ενεργά συστατικά, δίνει στο πρόσωπο την ενυδάτωση που χρειάζεται και ταυτόχρονα κάνει το δέρμα ιδιαίτερα ελαστικό. Το χαριτωμένο σχέδιο με το κουνελάκι, είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να χαμογελάσετε!
Περίπου στα €2,49.

Energising eye sheet mask. Μία ενυδατική μάσκα για τα μάτια, δίνει ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα και προσφέρει ενυδάτωση χάρη στα ενεργά συστατικά που περιέχει. Και με το φανταστικό σχέδιο της αλεπούς, θα κάνει την περιποίηση των ματιών απίστευτα διασκεδαστική!
 Περίπου στα €2,49.

Nail file set. Το σετ περιλαμβάνει 2 λίμες που κονταίνουν, δίνουν σχήμα και λειαίνουν τα νύχια. Περίπου στα €2,49.

Highlighter & blush palette. Το απαλό, ιριδίζον highlighter σε μία ανοιχτή σαμπανιζέ απόχρωση και το ρουζ σε ένα φίνο, διακριτικό ροζ χρώμα είναι το δίδυμο των ονείρων σας! Για μία φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα. Περίπου στα €3,79.

Eyeshadow & highlighter palette. Τέσσερις σκιές ματιών και ένα highlighter με μεταξένια, απαλή πουδρένια υφή δημιουργεί πανέμορφα στυλ μακιγιάζ στα μάτια, όπως  trendy smokey eyes σε πράσινη απόχρωση. Η συσκευασία περιλαμβάνει μία χαριτωμένη κινούμενη εικόνα που δείχνει δύο αξιαγάπητα κουνελάκια να αγκαλιάζονται, καθώς η παλέτα κινείται μπρος-πίσω.
Περίπου στα €4,49.  

False lashes. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες δίνουν όγκο που κόβει την ανάσα και ένα εντυπωσιακό look που θα κάνει όλες τις καρδιές  να χτυπήσουν λίγο πιο γρήγορα – περιλαμβάνει κόλλα βλεφαρίδων. Περίπου στα €3,79.

Lip palette. Πέντε κρεμώδη κραγιόν με υψηλή κάλυψη σε ένα ροζ-φούξια-κόκκινο συνδυασμό χρωμάτων με μεταλλικό, ιριδίζον ή ματ φινίρισμα. Δημιουργούν αμέτρητα στυλ στα χείλη και είναι ανθεκτικά στα… φιλιά! Περίπου στα €4,49.

Duo eye pencil. Το ξύλινο μολύβι ματιών με δύο απόλυτα ταιριαστές αποχρώσεις, ματ και ιριδίζουσες, έχει πολύ καλή κάλυψη, απαλή υφή και προσφέρει υπέροχα αποτελέσματα που διαρκούν. Κατάλληλο για ξύστρα μολυβιών ματιών. Περίπου στα €2,89.

Smokey eyes duo brush. Διπλό πινέλο σκιάς ματιών με απαλές, συνθετικές τρίχες: η στρογγυλή άκρη του είναι ιδανική για blending, ενώ η τετραγωνισμένη άκρη του εγγυάται τέλεια smokey eyes. Μία πραγματική καινοτομία στην αγορά των πινέλων. Περίπου στα €2,89.

Make up sponges. Δύο πρακτικά σφουγγαράκια για την εφαρμογή υφών κάθε είδους – πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται. Περίπου στα €2,49.

Nail polish. Βερνίκια νυχιών, με υψηλή κάλυψη, που στεγνώνουν πολύ γρήγορα, σε αποχρώσεις του lime, του ανοιχτού ροζ και του μεταλλικού ροζ χρυσού. Δημιουργούν  trendy στυλ μανικιούρ που διαρκούν! Περίπου στα €2,49.

Η συλλογή wood you love me? θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από το τέλος του Ιανουαρίου.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel