December 09, 2017

YOUTH LAB. Lip Balm






Καμία ρουτίνα περιποίησης προσώπου δεν είναι για εμένα ολοκληρωμένη, όταν δεν συνοδεύεται από την απαραίτητη φροντίδα των χειλιών. Η ενυδάτωση των χειλιών καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά ακόμα περισσότερο τους κρύους μήνες του χειμώνα, είναι ευεργετική τόσο για την υγεία όσο και για την ομορφιά των χειλιών. Λατρεύω την αίσθηση άνεσης που νιώθω όταν φοράω το αγαπημένο μου ενυδατικό χειλιών, το οποίο μαζί με την κρέμα χεριών είναι ένα από πιο αγαπημένα και τα πιο πολυχρησιμοποιημένα προϊόντα του χειμώνα. Έτσι η νέα πρόταση για την ενυδάτωση των χειλιών από τη YOUTH LAB. δεν θα μπορούσε παρά να με ενθουσιάσει. Το νέο λανσάρισμα που αφορά την περιποίηση αυτής της τόσο εύθραυστης περιοχής του προσώπου ακούει στο όνομα LIP BALM. Ένα όνομα τόσο απλό, απέριττο και μοναδικά μοντέρνο, όπως και όλη η minimal προσέγγιση του brand όσον αφορά τις συσκευασίες, αλλά και τις συνθέσεις. Απλές, καθαρές φόρμουλες που βασίζονται σε τεχνολογικά προηγμένες συνθέσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση του μεταβολισμού της επιδερμίδας.

Το LIP BALM της YOUTH LAB. εισέβαλε δυναμικά στην τσάντα, στο νεσεσέρ, στο ράφι του μπάνιου, στο κομοδίνο μου. Διεκδίκησε τη θέση του κατά τη διάρκεια της πρωινής, αλλά και της βραδινής μου περιποίησης και κατάφερε να επικρατήσει έναντι πολλών ενυδατικών χειλιών. Και τα κατάφερε επάξια με δεδομένο το ότι τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα άλλο προϊόν ενυδάτωσης χειλιών. Το LIP BALM έχει κάτι ξεχωριστό μέσα στην απλότητα του!

Η υφή του είναι λεπτόρρευστη και διάφανη, κάτι που επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή είτε με το άκρο του δαχτύλου είτε απευθείας από το κυρτό applicator της συσκευασίας. Η γεύση του είναι ανεπαίσθητη και παραπέμπει σε βούτυρο του κακάο, γεύση πολύ οικεία και ευχάριστη. Το τελείωμα του αφήνει μία ελαφριά γυαλάδα, η οποία γλυκαίνει την όψη του προσώπου ακόμα και όταν φοριέται μόνο του χωρίς κραγιόν ή lip gloss. Η σύνθεσή του προωθεί την άμεση απορρόφηση από τα χείλη και την επιτάχυνση της βαθιάς ενυδάτωσης και θρέψης. Τα χείλη νιώθουν άμεσα ενυδατωμένα, απαλά και ζουμερά. Σε αυτό βοηθούν και τα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξεος που διεισδύουν και διογκώνονται στην επαφή τους με το νερό "γεμίζοντας" τα χείλη. 

Στα ενεργά του LIP BALM συσταστικά περιλαμβάνονται βούτυρο καριτέ, ελαιόλαδο, εκχύλισμα φλοιού μανόλιας, εκχύλισμα haematococcus pluvialis, τεχνολογία ultra filling spheres, βιταμίνη F, και σύμπλεγμα φυτοστερολών με εκχυλίσματα γλυκύρριζας και λεμονιού. Η σύνθεσή του είναι φυσική, ασφαλής και δερματολογικά ελεγμένη, χωρίς πετροχημικά, σιλικόνες, κεριά, parabens και γλουτένη. Επιπλέον περιέχει φυσικά αντιηλικά φίλτρα που προστατεύουν από την ακτινοβολία. 

Η τιμή του είναι 7,50€ και μπορείτε να το αγοράσετε online απευθείας από το e-shop της YOUTH LAB. κάνοντας κλικ εδώ. Μπορείτε επίσης να το βρείτε σε συνεργαζόμενα e-shops, όπως Glowbox, Cherrybox, καθώς και σε συνεργαζόμενα φαρμακεία.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel