August 05, 2016

Lavish Body Care. Love your curves!

Το όμορφο, σφριγηλό, καλοσχηματισμένο, με καμπύλες γυναικείο σώμα ανέκαθεν αποτελούσε σύμβολο υγείας, ομορφιάς και θηλυκότητας. Αντικείμενο μελέτης, έμπνευσης, αισθησιασμού, το γυναικείο σώμα και οι ιδανικές αναλογίες του γίνονται στόχος και επιθυμία σχεδόν κάθε σύγχρονης γυναίκας ανεξαρτήτου ηλικίας. Και ενώ η ομορφιά και η φροντίδα δεν υποτάσσονται σε εποχές, το καλοκαίρι περισσότερο από ποτέ, όλες μας επιθυμούμε ένα σώμα σφιχτό με ευδιάκριτες καμπύλες. Η σωστή διατροφή και η στοχευμένη άσκηση βοηθούν πάντα, ενώ το αποτέλεσμα απογειώνεται με τη χρήση εξειδικευμένων καλλυντικών κρεμών σώματος, όπως αυτές με την υπογραφή του ελληνικού brand Lavish Care.

Lavish Care. Advanced body care

Δύο βαζάκια από την Lavish Care έφτασαν στα χέρια μου πριν λίγες εβδομάδες και με χαρά σας τα παρουσιάζω για πρώτη φορά στο blog μου. Το πρώτο είναι η αυξητική και συσφικτική κρέμα για το στήθος Breast me Up και το δεύτερο αφορά την αυξητική και συσφικτική κρέμα Glute me Up για τους γλουτούς. Τα έντονα χρώματα των συσκευασιών και οι όμορφες καλλυντικές μυρωδιές τους σε προκαλούν πραγματικά να τις δοκιμάσεις, ενώ η εγγύηση της φυσικότητας των συστατικών τους σε ποσοστό 93% σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια.

Lavish Care. Breast me Up Breast Cream and Glute me Up Glute Cream

Lavish Breast me Up

Σύμφωνα με την εταιρεία:

"Οι γυναίκες θεωρούν το στήθος ως ένα μέσο αποπλάνησης, που ενισχύει την αυτοπεποίθηση τους. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότερες αναζητούν τη λύση σε μία πλαστική χειρουργική επέμβαση. Αυτός ο τρόπος είναι ακριβός και απαιτεί μακρά περίοδο αποκατάστασης. Τώρα υπάρχει μία ασφαλέστερη και αποδοτικότερη μέθοδος για την αύξηση του στήθους, που ακούει στο όνομα Lavish Breast me Up*.

Η αυξητική κρέμα στήθους Lavish Breast me Up είναι η πρώτη ελληνική κρέμα αύξησης στήθους, με 93% φυσικά συστατικά, η οποία κλινικά αποδεδειγμένα αυξάνει το στήθος με ασφαλή τρόπο έως και 8% σε 56 ημέρες.

Η αυξητική κρέμα στήθους Lavish Breast me Up αυξάνει, με απόλυτα ασφαλή και ανώδυνο τρόπο, τον όγκο του στήθους χάρη στη μοναδική δράση συμπληρωματικής δημιουργίας λιποκυττάρων: το σώμα παράγει περισσότερα λιποκύτταρα και τα αποθηκεύει στην περιοχή όπου εφαρμόζεται η κρέμα.

Τα φυσικά δραστικά συστατικά  της  Lavish Breast me Up ενεργοποιούν τον πολλαπλασιασμό και την αποθήκευση νέων λιποκυττάρων ενώ ενεργοποιούν και την σύνθεση κολλαγόνου που αποκαθιστά τις ελαστικές ιδιότητες του δέρματος, επιτυγχάνοντας αποτελέσματα σύσφιξης.

Τα θαυματουργά αποτελέσματα της Lavish Breast me Up οφείλονται σε ένα μη ορμονικό συστατικό, το Volufiline. Το Volufiline αποτελεί μια δραστική ουσία η οποία χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα και προκύπτει από το φυτικό εκχύλισμα σαρσαπογενίνης (sarsapogenin). Η σαρσαπογενίνη αλληλεπιδρά με τα λιποκύτταρα και ενεργοποιεί τον μηχανισμό διαίρεσης και αναπαραγωγής τους. Ως αποτέλεσμα, όταν εφαρμοστεί στο δέρμα αυξάνει τον όγκο της συγκεκριμένης περιοχής του σώματος όπου εφαρμόζεται, ενεργοποιώντας την παραγωγή λιποκυττάρων."


Lavish Glute me Up

Σύμφωνα με την εταιρεία:

"Η αυξητική κρέμα γλουτών Lavish Glute me Up* είναι μία καινοτόμα θαυματουργή κρέμα που ενισχύει τον όγκο και το σχήμα των γλουτών. Χρησιμοποιεί απόλυτα φυσικά δραστικά συστατικά για να ενεργοποιήσει τη μοναδική δράση συμπληρωματικής δημιουργίας λιποκυττάρων. Αποτελεί ένα απόλυτα ασφαλή και ανώδυνο τρόπο για να αποκτήσετε τις φυσικές καμπύλες που ονειρεύεστε. Ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για άνδρες και γυναίκες.  ​

Η αυξητική κρέμα γλουτών Lavish Glute me Up είναι η πρώτη ελληνική κρέμα αύξησης γλουτών, με 93% φυσικά συστατικά, η οποία κλινικά αποδεδειγμένα αυξάνει και ανορθώνει τους γλουτούς με ασφαλή τρόπο έως και 8% σε 56 ημέρες.

Η αυξητική κρέμα γλουτών Lavish Glute me Up αυξάνει, με απόλυτα ασφαλή και ανώδυνο τρόπο, τον όγκο των γλουτών χάρη στη μοναδική δράση συμπληρωματικής δημιουργίας λιποκυττάρων: το σώμα παράγει περισσότερα λιποκύτταρα και τα αποθηκεύει στην περιοχή όπου εφαρμόζεται η κρέμα.

Τα φυσικά δραστικά συστατικά  της  Lavish Glute me Up αυξάνουν την πυκνότητα του λιπώδους ιστού και έχουν σημαντική και ορατή  αυξητική επίδραση στους γλουτούς καθώς δημιουργούν γλουτούς με καμπύλες και με όψη πιο γεμάτη και σφριγηλή.

Τα θαυματουργά αποτελέσματα της Lavish Glute me Up οφείλονται σε ένα μη ορμονικό συστατικό, το Volufiline. Το Volufiline αποτελεί μια δραστική ουσία η οποία χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα και προκύπτει από το φυτικό εκχύλισμα σαρσαπογενίνης (sarsapogenin). Η σαρσαπογενίνη αλληλεπιδρά με τα λιποκύτταρα και ενεργοποιεί τον μηχανισμό διαίρεσης και αναπαραγωγής τους. Ως αποτέλεσμα, όταν εφαρμοστεί στο δέρμα αυξάνει τον όγκο της συγκεκριμένης περιοχής του σώματος όπου εφαρμόζεται, ενεργοποιώντας την παραγωγή λιποκυττάρων."

Lavish Care. Enlarging and firming body creams

Τα προϊόντα Lavish Care είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιλαμβάνουν κανένα από τα παρακάτω συστατικά:

NO mineral oil
NO petroleum distillates
NO Parabens
NO Ethanolamines
NO PEGs
NO SLES
NO ALES
NO Animal by-products
NO Mineral Acids

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά online στο Lavish Care Store:
http://lavishcare.eu/


Έχετε προσωπική εμπειρία από τη χρήση κάποιας συσφικτικής και αυξητικής κρέμας σώματος?

Martina 


* Τα προϊόντα αποτελούν PR samples. Όταν και όπου εκφράζονται προσωπικές απόψεις, αυτές είναι δικές μου και ειλικρινείς. 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel