June 28, 2016

Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30

Οι συστάσεις έγιναν μέσα από το Vana 3 Cherrybox, όπου είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το νέο λανσάρισμα της Bioderma, την αντιηλιακή κρέμα φροντίδας Hydrabio Perfecteur SPF 30. Ένα δειγματάκι των 5ml ήταν αρκετό για να κερδίσει την ιδιαίτερη συμπάθειά μου και να με οδηγήσει στην αγορά του προϊόντος σε full-size. Όταν, μετά την κατανάλωση του δείγματος και έπειτα από λίγες μέρες καθημερινής χρήσης, συνειδητοποιείς ότι κάτι λείπει από την πρωινή σου ρουτίνα φροντίδας, τότε -αν μη τι άλλο- το προϊόν σε έχει κερδίσει. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα skin care προϊόν της Bioderma, η οποία αποτελεί εγγύηση ποιότητας.

BIODERMA. Hydrabio Perfecteur  SPF 30 Face Care

Η Hydrabio Perfecteur με SPF 30 δεν είναι απλά μία ακόμη αντιηλιακή κρέμα προσώπου και δεν είναι απλά μία ακόμα συνηθισμένη ενυδατική. Είναι ένα προϊόν συνολικής φροντίδας της ευαίσθητης επιδερμίδας του προσώπου, που στοχεύει στην ενυδάτωση, λείανση της υφής, λάμψη, απάλυνση των λεπτών γραμμών και φυσικά στην προστασία από τον ήλιο. Αποτελεί ιδανικό προϊόν για τα πρωινά στην πόλη, όπου χρειαζόμαστε οπωσδήποτε αντιηλιακή προστασία, αλλά οι κλασσικές αντιηλιακές με τους υψηλούς δείκτες είναι βαριές και αποπνικτικές.

Η υφή της είναι πλούσια, παρέχοντας ενυδάτωση σε βάθος, χωρίς όμως να είναι βαριά. Στη συσκευασία αναφέρει ότι απευθύνεται σε αφυδατωμένες ευαίσθητες επιδερμίδες, γι' αυτό και παρέχει αρκετή υγρασία χωρίς να προκαλεί λιπαρότητα. Η επιδερμίδα μου είναι κανονική ευαίσθητη και παρότι το καλοκαίρι μπορεί να παρουσιάζει μία έξτρα λιπαρότητα στην περιοχή Τ, η ενυδάτωση είναι πάντα απαραίτητη για να διατηρείται υγιής και λαμπερή.

Με ενθουσιάζει το γεγονός ότι έχει μία πολύ πολύ απαλή ροζ απόχρωση η οποία κρύβει μέσα της απειροελάχιστα μικρά σωματίδια λάμψης, τα οποία δεν είναι shimmer. Είναι μικροπέρλες φωτός οι οποίες μπορεί να περάσουν και απαρατήρητες, βοηθούν όμως στην επίτευξη της φωτεινότητας της επιδερμίδας. Απλώνεται εύκολα, απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα σατινένια απαλή. Το άρωμά της είναι κάτι μεταξύ του αρώματος μιας ενυδατικής και μιας αντιηλιακής. Παρόλ' αυτά, σ' εμένα μυρίζει ξεκάθαρα αντιηλιακή προστασία.

Την χρησιμοποιώ μόνη της ως ενυδατική και αντιηλιακή μαζί τα πρωινά ή και τα απογεύματα στην πόλη. Συχνά όμως λειτουργεί τέλεια και ως βάση για το μακιγιάζ μου. Έτσι απλώνω την Bioderma Hydrabio SPF 30 και έπειτα συνεχίζω με foundation και concealer χωρίς να χρειάζομαι πολλαπλά layers (ενυδατική, αντιηλιακή, primer, foundation, κλπ.), τα οποία είναι ανυπόφορα σε θερμοκρασίες άνω των 27 βαθμών.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη και θα αναζητήσω και άλλα προϊόντα της σειράς Hydrabio. Όλα τα προϊόντα της σειράς περιέχουν ενεργά συστατικά πατέντας Aquagenium, τα οποία βοηθούν στην ενεργοποίηση της φυσικής διαδικασίας ενυδάτωσης και την ενίσχυση της κυκλοφορίας νερού στα επιδερμικά κύτταρα.

BIODERMA. Smoothing Moisturising Face Care

Η αρχική της τιμή είναι 20,90€, αλλά μπορείτε να την βρείτε με έκπτωση στα περισσότερα ηλεκτρονικά φαρμακεία. Αγόρασα τη δική μου από το διαδικτυακό φαρμακείο ofarmakopoiosmou στην τιμή των 14,63€.

BIODERMA. Hydrabio skin care range

Έχετε δοκιμάσει κάτι από τη σειρά Hydrabio της Bioderma?

Martina 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel