May 13, 2016

Unboxing Vana 3 Cherrybox.

VANA 3 (Normal & Dry Skin)
+ limited edition velvety bag

Cherrybox Vana 3 edition. 

WHAT'S INSIDE.

Cherrybox Vana 3 (Normal and Dry skin).

A CLOSER LOOK.

// KYANA Sun Care Hair Oil

KYANA Sun Care Hair Oil.

KYANA Sun Care Hair Oil 150ml. Το λάδι της σειράς Sun Care από την ΚΥΑΝΑ αποτελεί την ιδανική λύση για την προστασία των μαλλιών από τον ήλιο! Χάρη στη μοναδική του φόρμουλα συμβάλλει στη διατήρηση της ακεραιότητάς των μαλλιών, ελαχιστοποιώντας την αρνητική επιρροή εξωτερικών παραγόντων, όπως αυτήν της θάλασσας και των ακραίων καιρικών συνθηκών. Παράλληλα ένας συνδυασμός από ηλιακά φίλτρα παρέχει απόλυτη προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB βοηθώντας στη διατήρηση του χρώματος των μαλλιών. Οι ενυδατικές του ιδιότητες αναζωογονούν και θρέφουν σε βάθος τα μαλλιά βελτιώνοντας την υφή τους. Εφαρμόστε το λάδι στα μαλλιά σας πριν και κατά την έκθεση στον ήλιο.

(Κανονική τιμή πώλησης: 18,80€)


// Beauty LOOP Glow to Go Illuminator

Beauty LOOP Glow to Go Illuminator.

Beauty LOOP Glow to Go Illuminator (White) 11ml. Το Glow to Go της Beauty LOOP αποτελεί ένα multi use προϊόν που βοηθά να μεταμορφώσετε το μακιγιάζ σας με απλές κινήσεις.  Στα ζυγωματικά ως highligher το εφαρμόζουμε ταμποναριστά, πριν ή μετά την πούδρα εξαιτίας της λεπτής του υφής, χωρίς να κάνει στάμπες. Αναμείξτε το με το foundation ή την κρέμα ημέρας για να δώσετε μία διακριτική λάμψη σε όλο το πρόσωπο. Χρησιμοποιήστε το ως βάση για τη σκιά σας, εφαρμόζοντας μια μικρή ποσότητα και απλώνοντάς το καλά. Αναμφίβολα a must - have!

(Κανονική τιμή πώλησης: 12,90€)


// Bioderma Hydrabio Perfect SPF30 &
// Ren Glycolactic Radiance Renewal Mask
(deluxe samples)

Bioderma Hydrabio Perfect SPF 30 + REN Glycolactic Radiance Renewal Mask.

Bioderma Hydrabio Perfect SPF30 5ml. Κρέμα ενυδάτωσης με SPF30. Χρησιμοποιείται και ως primer και αποτελεί μία τέλεια βάση μακιγιάζ, καθώς δίνει φωτεινότητα στην επιδερμίδα, λειαίνει τις μικρές ρυτίδες, κρύβει τις ατέλειες ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες UV! Αμέσως μετά την εφαρμογή του θα δείτε την επιδερμίδα σας λεία και λαμπερή. Είναι paraben free και κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες, ιδιαίτερα τις αφυδατωμένες.

(Τιμή πώλησης της full size συσκευασίας: 20,90€)

Ren Glycolactic Radiance Renewal Mask 15ml. Μια δυναμική, βιοενεργή, απολεπιστική μάσκα, σχεδιασμένη για να ανανεώνει το δέρμα, να μειώνει τις ρυτίδες και τις γραμμές και να βελτιώνει ορατά τον τόνο της επιδερμίδας. Ανανεώνει το δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, αποσυμφορεί το δέρμα από το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα και καταπολεμά τις δυσχρωμίες. Χαρίζει στο πρόσωπο υγεία και λάμψη. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Δεν ενδείκνυται για ευαίσθητο δέρμα.

(Τιμή πώλησης της full size συσκευασίας: 43€)


// Youth Lab Daily Cleanser Normal_Dry Skin 

YOUTH LAB Daily Cleanser for Normal and Dry skin.

YOUTH LAB Daily Cleanser Normal and Dry Skin 200ml. Tζελ καθαρισμού προσώπου, το οποίο, κατά την επαφή του με το νερό δημιουργεί πλούσιο αφρό, ικανό να απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ, χωρίς όμως να διαταράσσει τα φυσικά επίπεδα υγρασίας του δέρματος. Επαναφέρει τη λάμψη και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας, αφήνοντάς την επαρκώς ενυδατωμένη και απαλή. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και είναι ιδανικό για το ξηρό και κανονικό δέρμα. Δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς parabens. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα με απαλές κυκλικές κινήσεις, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Ξεπλένεται εύκολα με νερό.

(Κανονική τιμή πώλησης: 12,00€)


// Natura Siberica Organic Shop Body Scrub 

Natura Siberica Organic Shop Body Scrub.

Natura Siberica Organic Shop Body Scrub in Coffee & Sugar.

Natura Siberica Organic Shop Body Scrub 250ml. Scrub σώματος για απολέπιση και ενυδάτωση. Mέσα στο νεσεσέρ θα βρείτε, με τυχαία επιλογή, ένα από τα παρακάτω αρώματα:

Cocoa & Sugar: Με βιολογικό bitter κακάο και φυσική ζάχαρη, επαναφέρει άμεσα την ελαστικότητα του δέρματός σας, δίνοντας καταπληκτική ελαστικότητα και σαγηνευτικό άρωμα σοκολάτας.
Cinnamon & Honey: Με βιολογικό εκχύλισμα κανέλας, βιολογικό μέλι και φυσική ζάχαρη. Η κανέλα και η ζάχαρη έχουν ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, ενώ το μέλι θρέφει το δέρμα σας με βιταμίνες και το αναζωογονεί αποτελεσματικά ανανεώνοντας το.
Coffee & Sugar: Με βιολογικό έλαιο καφέ και φυσική ζάχαρη κάνει το δέρμα ασυνήθιστα μαλακό και απαλό, ενώ δίνει ένα ελαφρύ, εκλεπτυσμένο άρωμα.

(Κανονική τιμή πώλησης: 4,31€ από 8,62€ )


Get your Vana Cherrybag:
VANA 3 (Normal & Dry Skin)
http://cherrybox.gr/vana-3-normal-dry-skin

VANA 3 (Combination & Oily Skin):
http://cherrybox.gr/vanas-bag-vol3-combination-oily-skin


SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel