December 28, 2015

Unboxing Quickgel Nail Polish Kit

Αμέτρητες, λαμπερές αποχρώσεις, ήσυχες, φωτεινές, ζεστές, χειμωνιάτικες, γιορτινές. Χρώματα που συμπληρώνουν την εμφάνιση, απογειώνουν τη διάθεση, αιχμαλωτίζουν το φως και αντανακλούν τη λάμψη από τα αμέτρητα φωτάκια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Λάμψη που υπογράφει τις εμφανίσεις μας και χρωματίζει την αύρα μας σε κάθε κίνηση των χεριών. Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή του χρόνου, επιθυμούμε αψεγάδιαστα looks χωρίς να διαθέτουμε πολύ από τον πολύτιμο χρόνο των Χριστουγεννιάτικων διακοπών μας. Και παρότι ένα μανικιούρ στο σπίτι με διάρκεια, λάμψη και επαγγελματικό αποτέλεσμα φαντάζει σχεδόν ουτοπικό, η Quickgel ανατρέπει ότι πιστεύαμε ως τώρα και εντυπωσιάζει με τα απίθανα χρώματα, την εύκολη εφαρμογή και το επαγγελματικό φινίρισμα.

Quickgel. Professional Gel Nail Polish for speedy at home gel mani.
Η Quickgel έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων νυχιών, η οποία απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε όλες εμάς που επιθυμούμε άψογο επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι. Η συλλογή περιλαμβάνει πληθώρα χρωμάτων, από τις καθημερινά και αγαπημένα nudes έως τα σκούρα και μυστηριώδη μωβ, μπορντώ και μαύρα, καθώς και όλο το ενδιάμεσο φάσμα αποχρώσεων. Ορισμένες αποχρώσεις περιέχουν εντυπωσιακές λάμψεις και glitter και θεωρώ ότι μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και επιθυμία.

Quickgel Nail Polish Kit. A selection of Gel Polish shades along with Gel Lamp.
Το kit που έφτασε στα χέρια μου περιλαμβάνει τρεις αποχρώσεις του Quickgel Soak Off Nail Polish, μία απόχρωση του Quickgel Soak Off Nail Polish Mini, ένα Soak Off Base Coat, ένα Soak Off Top Coat και την επαναστατική λάμπα Led Quickled για τον πολυμερισμό των βερνικιών. Η λάμπα Led, γνωστή και ως φουρνάκι, είναι υπερσύγχρονη και ταχύτατη και πολυμερίζει το Quickgel βερνίκι σε μόλις 30 δευτερόλεπτα. Επιπλέον είναι προγραμματισμένη ώστε να σταματά αυτόματα τη λειτουργία της έπειτα από 30 δευτερόλεπτα, ώστε να μην χρειάζεται να μετράμε μόνες μας το χρόνο.

Quickled. A high power quick Led 9W lamp.

Quickled. The pre-timed Led lamp instantly dries your mani in 30 seconds.
Τα Soak Off Base Coat και Top Coat θέτουν τη βάση και το τελείωμα αντίστοιχα και αποτελούν το Α και το Ω κάθε μας μανικιούρ. To Soak Off Base Coat απλώνεται όπως και ένα συμβατικό base coat και σταθεροποιείται στη λάμπα Led μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιείται και το Top Coat.

Quickgel. Soak Off Base Coat and Soak Off Top Coat.

Quickgel Soak Off Gel Polish. Long-lasting nail polish for a pro-finish.
Τέσσερις αποχρώσεις βερνικιών έχω στη διάθεσή μου. Και οι τέσσερις είναι υπέροχες, ενώ επέλεξα να ξεκινήσω τον πειραματισμό μου με την πιο ζεστή και σκουρόχρωμη απόχρωση, ένα πολύ βαθύ σκούρο μπορντώ χρώμα με γυαλιστερό τελείωμα. Έπειτα από την εφαρμογή του Base Coat και τον πολυμερισμό του στην λάμπα Led, συνέχισα με την εφαρμογή αυτής της πανέμορφης dark απόχρωσης και τον πολυμερισμό της στην λάμπα. Έπειτα άπλωσα ένα δεύτερο στρώμα απόχρωσης, συνέχισα με τον πολυμερισμό της και τέλος άπλωσα το Top Coat και φυσικά ολοκλήρωσα με τον πολυμερισμό του. Για την ολοκληρωμένη διαδικασία εφαρμογής και την προετοιμασία των νυχιών, μπορείτε να διαβάσετε τις αναλυτικές οδηγίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Quickgel.

Ομολογώ ότι αρχικά ήμουν πολύ επιφυλακτική για την εφαρμογή των Quickgel. Μέχρι τώρα δεν είχα επιχειρήσει να εφαρμόσω μόνη μου στο σπίτι gel βερνίκια νυχιών και θεωρώ ότι δεν διέθετα την επιδεξιότητα για να το κάνω. Προς μεγάλη μου όμως χαρά και έκπληξη διαπίστωσα ότι όλη η διαδικασία είναι πολύ πιο εύκολη απ' ότι είχα στο μυαλό μου. Το αποτέλεσμα με εντυπωσίασε! Πανέμορφο, λαμπερό χρώμα, επαγγελματικό αποτέλεσμα, ταχύτητα, ευκολία και διάρκεια που δεν μπορούσα να φανταστώ. Το βερνίκι βρίσκεται στη θέση του έπειτα από περίπου 20 μέρες και είναι ανέπαφο, λαμπερό και ανέγγιχτο, χωρίς γρατζουνιά ή θαμπάδα. Οι εβδομάδες που πέρασαν ήταν πολύ γεμάτες για εμένα, τόσο επαγγελματικά όσο και με τις δουλειές του σπιτιού και τις προετοιμασίες για τις γιορτές, το στολισμό και τα γλυκά. Το μανικιούρ μου όμως άντεξε κάθε δοκιμασία και ο μόνος λόγος για τον οποίο το αφαίρεσα είναι για να εφαρμόσω αργότερα μία άλλη απόχρωση, αλλά και για να αφήσω τα νύχια μου να αναπνεύσουν πριν το μανικιούρ της Πρωτοχρονιάς.

Quickgel Soak Off Nail Polish. A selection of glossy shades for a flawless look.

Christmas shopping wearing my Quickgel Soak Off Gel Polish.
Στην ιστοσελίδα της Quickgel μπορείτε να ενημερωθείτε και να δείτε αναλυτικά τα προϊόντα και τις τιμές τους, ενώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και να παραλάβετε μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

Enjoy your holidays and don't forget to sprinkle your days with colours and love!

Martina 

* Ευχαριστώ θερμά την Quickgel για τη χορηγία του Quickgel Nail Polish Kit.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel