June 24, 2015

JURLIQUE YOUNG AGE BOX by BEAUTYTESTBOX

#jurliqueyoungagebox by #beautytestbox

Όταν γνωρίζεις εκ των προτέρων το περιεχόμενο του beauty box που εξασφάλισες, αλλά η ενθουσιώδης αγωνία παραμένει στο κόκκινο ακόμα και όταν η προσμονή γίνεται άφιξη και η φαντασία γίνεται άρωμα, υφή, τελετουργικό, τότε το κουτάκι σου κρύβει μέσα του έναν πραγματικό beauty θησαυρό. Ένα θησαυρό που το πολύ αγαπητό και δημοφιλές Beautytestbox εξασφάλισε για εμάς σε συνεργασία με την Jurlique. Το Jurlique Young Age Box είναι ένα από τα τρία special edition κουτάκια με θέμα προϊόντα της Jurlique και απευθύνεται στις νεότερες ηλικίες, μιας και τα προϊόντα που περιλαμβάνει στοχεύουν στη διατήρηση της νεότητας, την πρόληψη αλλά και την καταπολέμηση των πρώτων σημαδιών γήρανσης. Ο ενθουσιασμός μου κατακόκκινος και φλογερός, όπως ακριβώς και το ταμπεραμέντο του Beautytestbox και των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από αυτό.

Beautytestbox. The Jurlique Young Age Box.

Beautytestbox. A special edition beauty box full of Jurlique beauty products.

Jurlique Young Age Box. A special selection of beauty products for ages 25-35.

Jurlique Young Age Box. A selection of three full-size skin care products and two samples.

Jurlique Herbal Recovery Advanced Serum. Youth Defence Active Gel Concentrate.

Jurlique Herbal Recovery Antioxidant Face Oil. A Revitalising Treatment Oil.

Jurlique Rosewater Balancing MistA Refreshing Mist to Hydrate and Soften.

Jurlique Rose Shower GelA Balancing Cleansing Foam for Body.

Jurlique Rose Hand Cream. A Rich Hydrating Rose Hand Cream.

Το #jurliqueyoungagebox περιέχει 3 full size προϊόντα, καθώς και ένα travel-size προϊόν και ένα δείγμα. Το κουτάκι κόστισε 25, ενώ η αξία των προϊόντων που περιέχει ξεπερνά τα 135. Ένα εξαιρετικό κουτάκι με υπέροχα προϊόντα από την Jurlique, μία εταιρεία φυσικής φροντίδας του δέρματος  αφοσιωμένη στο να παρέχει την πιο αγνή, πιο αποτελεσματική φροντίδα που διατίθεται μέσω της φύσης, της επιστήμης και της καινοτομίας. Οι δοκιμές μου έχουν ήδη ξεκινήσει και δηλώνω επισήμως κατενθουσιασμένη! Ξεκίνησα με το Herbal Recovery Advanced Serum και το Rosewater Balancing Mist και έπειτα από πολύ λίγες μέρες χρήσης, νιώθω την επιδερμίδα μου πιο φρέσκια, άνετη και ξεκούραστη. Το κουτάκι είναι δυστυχώς sold out.  Μπορείτε όμως να προμηθευτείτε τα προϊόντα της Jurlique που επιθυμείτε μέσα από το eshop του Beautytestbox.


Λίγα λόγια για την Jurlique.
Η Jurlique αναπτύσσει κάθε προϊόν χρησιμοποιώντας ισχυρά μείγματα που προέρχονται από τα βότανα και τα λουλούδια που συλλέγονται από το δικό της βιολογικό και πιστοποιημένο βιοδυναμικό αγρόκτημα στη Νότια Αυστραλία. Τα συνδυάζει με αποτελεσματικά φυσικά συστατικά που προέρχονται από την Αυστραλία, αλλά και όλο τον κόσμο. Το αποτέλεσμα: υγιές, όμορφο δέρμα. Η Jurlique έχει αποκλείσει τις δραστικές χημικές ουσίες από τα προϊόντα βιοδυναμικής ομορφιάς, διασφαλίζοντας ότι το δέρμα δεν εκτίθεται σε parabens, τεχνητά αρώματα ή συνθετικά συστατικά. 


Beautytestbox Official eshop.
http://www.beautytestbox.com/

Jurlique at Beautytestbox eshop.
http://www.beautytestbox.com/woman/featured-products/jurlique

Beautytestbox Box and Subscriptions.
http://www.beautytestbox.com/woman/subscriptions-woman

Discover your face care ritual with Beautytestbox and Jurlique!


Enjoy sunny days and don't forget to smile...


Martina  
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel