June 21, 2015

Castalia. Everyday Skin Care Basics

Η ήσυχη πολυτέλεια της απλότητας, η διαχρονική γοητεία του απέριττου, η αυθεντικότητα της ποιότητας... Από τα ρούχα που επιλέγουμε, τα καλλυντικά και τα αξεσουάρ έως και τη διακόσμηση, το lifestyle, τη συμπεριφορά και την οπτική μας προσέγγιση, η απλότητα ως στάση ζωής παραμένει στο προσκήνιο ανεξάρτητα από τάσεις και ροπές. Ιδιαίτερα, όσον αφορά τον τομέα των καλλυντικών και την πληθώρα των εταιρειών, η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων για την καθημερινή, βασική φροντίδα του προσώπου παραμένει δύσκολη. Τα δερμοκαλλυντικά αποτελούν μία ξεχωριστή κατηγορία προϊόντων που βρίσκουμε στα φαρμακεία και τα οποία βασίζονται σε συνθέσεις υψηλής αποτελεσματικότητας, ενώ είναι παράλληλα απέριττες, χωρίς επιθετικά συστατικά και αρώματα που μπορούν να ερεθίσουν την εύθραυστη επιδερμίδα του προσώπου. Η υπογραφή της CASTALIA στα καλλυντικά του φαρμακείου αποτελεί εγγύηση ποιότητας και αποτελεσματικότητας. H CASTALIA πρεσβεύει ότι «Υγιής επιδερμίδα σημαίνει όμορφη επιδερμίδα. Όταν το δέρμα σας είναι όμορφο, νιώθετε όμορφοι και εσείς και αισθάνεστε ακόμη καλύτερα». Έτσι, η CASTALIA, στηριζόμενη στην επιστημονικότητα, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της αναπτύσσει δερμοκαλλυντικά προϊόντα με άριστη καλλυντική υφή και μέγιστη ευχαρίστηση.

CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES. Healthy skin is a beautiful skin!

Τα δερμοκαλλυντικά είναι πάντα εκείνα που επιλέγω όταν παρατηρώ ότι η επιδερμίδα μου έχει ανάγκη ιδιαίτερης, πιο εξειδικευμένης φροντίδας. Τις περιόδους έντονου στρες, έπειτα από ένα ταξίδι, στην καρδιά του χειμώνα ή στην καρδιά του καλοκαιριού -όπου οι ακραίες θερμοκρασίες διαταράσσουν τη φυσιολογία της επιδερμίδας- κατά τη διάρκεια εμφάνισης ατελειών μέσα στο μήνα, αλλά συχνά και οποτεδήποτε επιθυμώ να ξεκουράσω το δέρμα μου και να κάνω ένα διάλειμμα από πολύπλοκες συνθέσεις και προϊόντα με αρώματα, απευθύνομαι στα δερμοκαλλυντικά. Προϊόντα της CASTALIA είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν έπειτα από πρόταση της δερματολόγου μου και είχα εντυπωσιαστεί με την αποτελεσματικότητά τους. Έτσι, ενθουσιάστηκα όταν η CASTALIA μου έστειλε να δοκιμάσω κάποια προϊόντα, τα οποία αγάπησα από τις πρώτες χρήσεις. Τα προϊόντα που δοκιμάζω αυτές τις μέρες ανήκουν σε δύο σειρές, τη σειρά Sensial και τη σειρά Helioderm.

Η σειρά Sensial απευθύνεται στην ευαίσθητη επιδερμίδα . Όλα τα προϊόντα της σειράς χρησιμοποιούν το «Βιομιμητικό Σύστημα Ενυδάτωσης», μία καινοτόμο τεχνολογία γαλακτώματος, με σύνθεση και δομή δραστικών συστατικών σε ένα σύστημα όμοιο με αυτό της επιδερμίδας, ώστε να αφομοιώνονται εύκολα. Τα προϊόντα της Sensial είναι κατάλληλα για την καθημερινή φροντίδα.

Η σειρά Helioderm περιλαμβάνει προϊόντα υψηλής αντιηλιακής προστασίας. Όλα τα προϊόντα Helioderm περιέχουν το συστατικό Helioguard 365, το οποίο προστατεύει από τη φωτογήρανση και την πρόωρη γήρανση, δράση που ενισχύεται από τη Vitamin E κατά των ελευθέρων ριζών. Επίσης, περιέχουν το αντιερεθιστικά συστατικά τα οποία, σε συνδυασμό με ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες, ενισχύουν τον αμυντικό μηχανισμό της επιδερμίδας.

CASTALIA. Everyday skin care essentials for healthy and great looking skin.

Sensial Gel Nettoyant Surgras
Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα προϊόντα καθαρισμού προσώπου, έτσι το gel καθαρισμού της σειράς Sensial ήταν το πρώτο που δοκίμασα. Ένα κρεμώδες ημιδιάφανο gel, το οποίο δημιουργεί πλούσιο αφρό με την ελάχιστη ποσότητα. Το άρωμά του εξαιρετικά απαλό -σχεδόν απαρατήρητο- πουδρένιο, καθαρό σε προδιαθέτει για την ασφάλεια του προϊόντος. Καθαρίζει υπέροχα χωρίς να διαταράσσει το επίπεδο ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ και απολαμβάνω την καθαριότητα που μου παρέχει χωρίς το παραμικρό τράβηγμα. Αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και το ελαφρύ μακιγιάζ (bb cream, μάσκαρα, ρουζ), ενώ όταν έχω πιο πλήρες μακιγιάζ, προτιμώ να καθαρίζω το πρόσωπό μου αρχικά με κάποιο νεράκι micellaire ή γαλάκτωμα και σε δεύτερη φάση να χρησιμοποιώ το gel καθαρισμού. Απευθύνεται σε κάθε τύπο επιδερμίδας, το απολαμβάνω πραγματικά και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Μάλιστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο σώμα, γεγονός που το καθιστά τέλεια επιλογή και για τις διακοπές μας!

SENSIAL Gel Nettoyant Surgras. Soap-free, foaming cleansing gel for face and body.

SENSIAL Gel Nettoyant Surgras. Gently purifies without disturbing the skin’s optimum moisture levels. 

Sensial Crème Hydratante Apaisante
Καταπράϋνση και ενυδάτωση ήταν αυτά που παρατήρησα από την πρώτη κιόλας χρήση. Μία από τις πιο αποδοτικές κρέμες ενυδάτωσης που έχω δοκιμάσει, αφού προσφέρει ακριβώς αυτό που υπόσχεται. Η υφή της παχύρρευστη και πλούσια, απλώνεται με μεγάλη ευκολία και απορροφάται αργά και σταθερά εμποτίζοντας το δέρμα. Η πλούσια υφή της σε καμία περίπτωση δεν μου προκαλεί λιπαρότητα, κάτι που με εντυπωσιάζει κάθε φορά, αφού πολλές ενυδατικές κρέμες με πλούσια υφή αποτυγχάνουν σε αυτό. Την χρησιμοποιώ έπειτα από τον πρωινό καθαρισμό και πριν την αντιηλιακή, καθώς και έπειτα από τον βραδινό καθαρισμό και αφού έχω χρησιμοποιήσει κάποιο serum. Τις μέρες που νιώθω ότι το δέρμα μου δεν έχει ανάγκη έντονης ενυδάτωσης, αποφεύγω να απλώνω την κρέμα στην περιοχή Τ. Ξεκινώ από το εξωτερικό του προσώπου και προχωρώ προς το εσωτερικό με ότι έχει απομείνει στα δάχτυλά μου. Την απλώνω και στο λαιμό και μου αρέσει πολύ η αίσθηση άνεσης που παρέχει. Απευθύνεται σε ευαίσθητες και αφυδατωμένες επιδερμίδες. χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από κανονικές ή μεικτές σε μικρή ποσότητα. Για επιδερμίδες με έντονη τάση λιπαρότητας η σειρά Sensial διαθέτει και την πιο λεπτόρρευστη κρέμα, την Fluide Hydratant Apaisant.

SENSIAL Crème Hydratante Apaisante. Soothing facial cream for the daily care of sensitive, dehydrated skin.

Helioderm Fluide SPF 50+ και
Helioderm Crème Teintée SPF 50+
Η αντιηλιακή προστασία αποτελεί ένα μεγάλο κεφαλαίο στην περιποίηση προσώπου και την αντιγήρανση και, παρότι δεν τρέφω μεγάλη αδυναμία στις αντιηλιακές κρέμες προσώπου, τις χρησιμοποιώ με ευλάβεια όλο το χρόνο. Η σειρά Helioderm παρέχει πληθώρα επιλογών όσον αφορά τους δείκτες προστασίας, τις υφές και τις συσκευασίες. και χάρηκα ιδιαίτερα όταν είδα ότι το πακετάκι μου από την CASTALIA περιείχε δύο διαφορετικούς τύπους αντιηλιακών προσώπου. Και οι δύο αντιηλιακές έχουν δείκτη προστασίας 50+, γεγονός που με κάνει να νιώθω ασφαλής κατά την έκθεσή μου στον ήλιο. Η επιδερμίδα μου είναι πολύ ανοιχτόχρωμη και μαυρίζει ελάχιστα, έτσι η αντιηλιακή μου προστασία παραμένει υψηλή όλο το καλοκαίρι. Αρχικά χρησιμοποίησα την Fluide SPF 50+, η οποία είναι αρκετά λεπτόρρευστη και απλώνεται πολύ εύκολα. Η απορρόφηση γίνεται μετά από πολύ λίγα λεπτά και, παρότι ο δείκτης είναι υψηλός, δεν αφήνει λιπαρότητα, ίσως μόνο λίγη γυαλάδα ενυδάτωσης, αν μπορώ να την αποκαλέσω έτσι. Την θεωρώ εξαιρετική, ειδικά για ανοιχτόχρωμες και ευαίσθητες επιδερμίδες. Η Crème Teintée SPF 50+ παρέχει επίσης πολύ υψηλή προστασία, ενώ περιέχει ελαφρύ χρώμα. Η απόχρωσή της με ενθουσίασε, μιας και ταίριαξε απόλυτα με την επιδερμίδα μου. Η κάλυψη που προσφέρει είναι ελαφριά, ιδανική για την παραλία. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο υπέροχο άρωμα των προϊόντων της σειράς Helioderm. Άρωμα ήλιου, θετικής ενέργειας και ξεγνοιασιάς. Άρωμα καλοκαιριού!

HELIODERM SPF 50+ Fluide and Crème Teintée. Very high protection sunscreen face cream.

Πληροφορίες προϊόντων CASTALIA
Ιστοσελίδα CASTALIAhttp://www.castalia-derm.com/

Αγορά προϊόντων CASTALIA
Τα προϊόντα CASTALIA είναι διαθέσιμα στα φαρμακεία και τα ηλεκτρονικά φαρμακεία.



Ευχαριστώ θερμά την CASTALIA για την χορηγία των προϊόντων! 


Enjoy your summer days and take care!

Martina  
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel