May 12, 2015

Golden Rose. Summer ready makeup!

Έντονα χρώματα, φωτεινά και πυκνά, υπογραμμίζουν το βλέμμα και ζωγραφίζουν τα χείλη. Βλεφαρίδες ογκώδεις και μακριές που ατενίζουν ουρανούς και προορισμούς, και ονειρεύονται καλοκαίρια που έχουν μόνο αρχή... Οι τάσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού εμπνέουν ήδη το καθημερινό μακιγιάζ και τους πειραματισμούς με αυτό επιτρέποντας πινελιές χρώματος, τολμηρές και bold, σε χείλη και μάτια.

Η Golden Rose με εκπλήσσει ευχάριστα κάθε φορά που επιθυμώ να ανανεώσω τη συλλογή με τα προϊόντα του μακιγιάζ μου. Καλλυντικά υψηλής ποιότητας, σε χαμηλές τιμές και χρώματα up-to-trend, τα οποία συμβαδίζουν με τις τάσεις της κάθε εποχής. Χωρίς ενοχή μπορώ να εμπλουτίζω τη συλλογή μου με χρώματα και υφές και να τα ταιριάζω με το στυλ και τη διάθεσή μου. Έτσι η χαρά μου ήταν μεγάλη όταν έλαβα ένα πακετάκι με την υπογραφή της Golden Rose και τα χρώματα της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού!

Golden Rose. High quality beauty products in reasonable prices.
Lipstick
Τα χείλη του φετινού καλοκαιριού τονίζονται με χρώματα φωτεινά και έντονα σε αποχρώσεις που κυμαίνονται από το έντονο "πλαστικό" φούξια έως το παραδεισένιο κοραλί και το all time classic βαθύ κόκκινο. Οι αποχρώσεις του κοραλί είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς προς το τέλος της άνοιξης και στην καρδιά του καλοκαιριού και ειδικά φέτος αποτελούν τάση σε όλες τους τις συστάσεις, από τις πιο διάφανες και γυαλιστερές έως τις πιο πυκνές και ματ.

Το κραγιόν που βρήκα μέσα στο πακετάκι μου ακολουθεί ακριβώς αυτό το πνεύμα, κάτι που με χαροποιεί ιδιαιτέρως. Ανήκει στη νέα σειρά των Vision Lipstick της Golden Rose και είναι στην απόχρωση 135. Ένα κλασσικό κοραλί, φωτεινό και ζεστό με ένα γυαλιστερό φινίρισμα, τόσο όσο να μην θεωρείται ματ. Eπιλογή ιδανική για να συνοδεύσει ένα μικρό λευκό φόρεμα ή ακόμα και ένα casual outfit που βασίζεται σε tropical prints και στοιχεία denim. Υπέροχο, κομψό και παιχνιδιάρικο, όταν φοριέται μόνο του σε ένα κατά τα άλλα no makeup πρόσωπο, ενώ μπορεί να αποτελέσει τη βάση και σε ένα πιο τολμηρό μακιγιάζ με συνδυασμό statement eyes και statement lips, όπως υποστηρίζει τέλεια η Cara Delevingne σε πρόσφατες εμφανίσεις της.

Golden Rose Vision Lipstick.
Κόστος περίπου 3.50


Golden Rose VISION Lipstick. Soft, lightweight and creamy textured.

Golden Rose VISION Lipstick. Shade 135. Rich and bright coral. Lustrous finish.

Mascara
Απαραίτητη σε κάθε μακιγιάζ και κάθε περίσταση η μάσκαρα αποτελεί πάντα την τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ των ματιών είτε πρόκειται για ένα natural είτε για ένα περισσότερο dramatic look. H City Style της Golden Rose υπόσχεται καμπύλη, μήκος, όγκο και έντονο μαύρο χρώμα. Με ένα μόνο πέρασμα στις δικές μου βλεφαρίδες δίνει μήκος και καμπύλη που κρατάει αρκετές ώρες, ενώ όσον αφορά τον όγκο δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο ακόμα και σε ένα δεύτερο πέρασμα. Παρόλ' αυτά την θεωρώ μία καλή μάσκαρα, η οποία ανταγωνίζεται επάξια αντίστοιχες μάσκαρα γνωστών εταιρειών ευρείας. Το βουρτσάκι της είναι από μαλακό πλαστικό και, παρότι επιλέγω συνήθως τρίχινα βουρτσάκια, το συγκεκριμένο είναι άνετο και εύχρηστο. Επίσης, είναι εύκαμπτο, αλλά όχι τόσο ώστε να λυγίζει σε κάθε πέρασμα από τις βλεφαρίδες. Έχει δύο όψεις, από τις οποίες η μία είναι ιδανική για το τελικό σετάρισμα και "βούρτσισμα" των βλεφαρίδων. Την θεωρώ ιδανική για πρωινά look, μία μάσκαρα που τονίζει το βλέμμα χωρίς υπερβολές.

Golden Rose Mega Volume & Length City Style.
Κόστος περίπου 2.50

Golden Rose CITY STYLE Mascara. Curls, seperates, creates volume.

Golden Rose CITY STYLE Mascara. Two sided flexible brush.

Eyeliner
Χρωματιστές υπογραμμίσεις με το μολύβι ματιών Dream Eyes της Golden Rose στην απόχρωση 419. Μία πλούσια μπλε απόχρωση, φωτεινή και βελούδινη, σχεδόν βουτυρένια, η οποία "γράφει" έντονα με απαλές γραμμές χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια. Δύσκολα αποχωρίζεται κανείς το ασφαλές μαύρο μολύβι, όμως κάποιες φορές το χρώμα επιτρέπεται, ίσως και να επιβάλλεται, ειδικά τη φετινή σεζόν. Το μπλε και το γαλάζιο έχουν την τιμητική τους. "Blue is the hottest hue this season" διαβάζω στο βρετανικό Glamour, και δεν έχω καμία αμφιβολία, όταν το είδαμε ήδη στα makeup looks των Fendi, Chanel, Elie Saab, Emanuel Ungaro. Μάλιστα στα καλοκαιρινά looks φαίνεται να πρωταγωνιστεί το μπλε μαλακό μολύβι περισσότερο από το μπλε liner σε υγρή μορφή, ενώ ο Peter Philips για τον Fendi αντικατέστησε το μπλε liner με λωρίδες από μπλε - γαλάζιο δέρμα!

Golden Rose Dream Eyes Pencil.
Κόστος περίπου 4.00

Golden Rose DREAM EYES Eyeliner. Special rich formula easily applicable.

Golden Rose DREAM EYES Eyeliner. Shade 419. Bold and bright fashionable blue.

Προϊόντα της Golden Rose διατίθενται στα καταστήματα Dust & Cream, καθώς και ηλεκτρονικά στα beautytestbox.com, i-beauty.gr, beautytown.gr, κ.α.

Επίσημη ιστοσελίδα Golden Rose.

Σημείωση: Ευχαριστώ θερμά την Golden Rose για την ευγενική χορηγία των προϊόντων.

My best, colourful wishes!

Martina 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel