March 21, 2015

PHILIP MARTIN'S SHAMPOO. A PURE LUSH

Υπήρχε κάτι... Κάτι που περιγράφεται με μία μικρή δυσκολία, γιατί βασίζεται στο συνδυασμό πολλών μικρών, αλλά σημαντικών στοιχείων. Κάτι που θα μπορούσε να συνοψιστεί στην αφαιρετική, κομψή, απόλυτα basic αισθητική σε συνδυασμό με την βαρύτητα της γραφής PHILIP MARTIN'S. Η πρώτη γνωριμία έγινε και ανυπομονούσα ήδη κάποιες από αυτές τις όμορφες, απέριττες και chic συσκευασίες να βρεθεί από το ehop του Beautytestbox στο μπάνιο μου!

PHILIP MARTIN'S Hair Collection. Colour Maintenance Shampoo.

Η συλλογή της Ιταλικής καταγωγής PHILIP MARTIN'S αποτελείται από προϊόντα περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος, τα οποία προσφέρουν εκπληκτικά αισθητικά αποτελέσματα. Η φιλοσοφία του brand βασίζεται στην καθαρότητα σώματος και πνεύματος και για το λόγο αυτό γίνεται χρήση "καθαρών" βιολογικών, φυσικών συστατικών.

PHILIP MARTIN'S.A range of hair and body products made with all natural organic ingredients.

Η επιλογή μου από την πλούσια συλλογή που διατίθεται μέσα από το eshop του Beautytestbox αφορά προϊόντα περιποίησης μαλλιών, από τα οποία διάλεξα ένα σαμπουάν και ένα σπρέι προστασίας και λάμψης. Η εμπειρία μου ξεκίνησε με το σαμπουάν Colour Maintenance Shampoo, το οποίο απευθύνεται σε βαμμένα μαλλιά. Το χρησιμοποιώ με ευλάβεια τις τελευταίες εβδομάδες και με ενθουσιασμό σας παρουσιάζω και σας προτείνω ανεπιφύλακτα!

PHILIP MARTIN'S. Specific shampoo for coloured hair. Brightens and revitalizes colour.

Η συσκευασία του με γοητεύει -η διαχρονική ομορφιά του απέριττου- και το άρωμά του αναζωογονεί αισθήσεις και πνεύμα. Λεπτό και φίνο, ξεκάθαρα green, με διακριτές αναφορές σε πολυτελείς νότες μέντας και verbena. Η σύστασή του λεπτή και διαυγής, αναμειγνύεται με το νερό σε έναν ανάλαφρο και αέρινο αφρό, ο οποίος χρειάζεται λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω (σε σύγκριση με τα σαμπουάν ευρείας) για να εμποτίσει τα μαλλιά. Η μικρότερη αφριστική ικανότητά του οφείλεται στο γεγονός ότι το σαμπουάν δεν περιέχει τις χημικές ουσίες με τις αφριστικές ιδιότητες που περιέχουν τα συμβατικά σαμπουάν.

Το αποτέλεσμα είναι καθαρά, υγιή και λαμπερά μαλλιά. Μάλιστα την πρώτη φορά το χρησιμοποίησα μόνο του χωρίς να συνεχίσω με κάποια μαλακτική κρέμα ή μάσκα και τα μαλλιά μου -παρότι η έξτρα ενυδάτωση είναι απαραίτητη- διατήρησαν μεγάλο μέρος από την υγρασία τους. Ίσως αυτό να οφείλεται στις πρωτεϊνες που εμπεριέχονται στη σύστασή του, οι οποίες βοηθούν στην ενίσχυση της δομής της τρίχας και τη συγκράτηση της υγρασίας.

Ξεκίνησα τη χρήση του σαμπουάν αμέσως μετά από τη βαφή μου, για να γίνει αντιληπτό το αποτέλεσμα έχοντας ως αφετηρία το λαμπερό χρώμα των φρεσκοβαμμένων μαλλιών. Ομολογώ ότι το αποτέλεσμα ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για εμένα! Το χρώμα διατηρεί την φρεσκάδα των πρώτων ημερών και νιώθω τα μαλλιά μου υγιή.

PHILIP MARTIN'S. Colour Maintenance Shampoo enhance hair shine and silkiness.

PHILIP MARTIN'S. Colour Maintenance Shampoo contains vegetable surfactants and is SLS and parabens free.

Η PHILIP MARTIN'S είναι πιστοποιημένη από τον οργανισμό Ecocert, καθώς σε όλα τα προϊόντα της χρησιμοποιεί οργανικά φυσικά συστατικά και ακολουθεί μία σταθερή φιλοσοφία ενάντια στη χρήση Propylene Glycol, Sodium Lauryl Sulfate (SLS), Sodium Lauret Sulfate (SLES), Diethanolamine (DEA), Methyl, Propyl, Buthyl, Etyl Paraben και νικελίου -συστατικά τα οποία μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς και αλλεργίες.

Φροντίδα, καθαρότητα και αποτελεσματικότητα αποτελούν τους βασικούς της στόχους.

PHILIP MARTIN'S Philosophy. Care, purity and performance through the use of non-toxic chemical ingredients.

Τα προϊόντα της PHILIP MARTIN'S είναι διαθέσιμα στο eshop του Beautytestbox.

Το σαμπουάν Colour Maintenance κοστίζει 19,31 και μπορείτε να το βρείτε στο eshop του Beautytestbox .

Διαβάστε περισσότερα για την PHILIP MARTIN'S  στο επίσημο site της εταιρείας.


My best wishes for a happy spring,

Martina  

SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel