February 11, 2015

Skincare everyday essentials by Youth Lab

Αναζωογονητικές εκρήξεις ενυδάτωσης, καθημερινή φροντίδα ομορφιάς, η οποία μετατρέπεται σε ιεροτελεστία και δανείζεται τα πιο ζωηρά χρώματα από πίνακες σύγχρονης αφηρημένης ζωγραφικής. Πινελιές δυναμικές και φωτεινές -σχεδόν φλούο- πάνω σε χάρτινα οικολογικά κουτάκια αφαιρετικού σχεδιασμού που προδιαθέτουν για προϊόντα περιποίησης με σύγχρονες φόρμουλες  που συνδυάζουν φυτικά και προηγμένα βιοτεχνολογικά συστατικά. YOUTH LAB η υπογραφή σε μία μωβ και μία τυρκουάζ φλούο έμφαση, και με χαρά ανακαλύπτω υφές και δράσεις.

YOUTH LAB. Moisturizers for face in minimal and colour-splashed packaging.

Έχω την τάση να συνδέω στιγμές και ρουτίνες με χρώματα και μελωδίες. Έτσι τα προϊόντα της YOYTH LAB βάζουν καθημερινά τη δική τους ξεχωριστή πινελιά στις ρουτίνες περιποίησης προσώπου που ακολουθώ με ευλάβεια πρωί και βράδυ. Δύο νέα προϊόντα ενυδάτωσης έχουν προστεθεί σε περίοπτη θέση στο ράφι του μπάνιου μου. Το "μωβ" και το "τυρκουάζ", όπως συνηθίζω να τα αποκαλώ, ενώ τους έχω αναθέσει συγκεκριμένες καθημερινές αποστολές. Το "μωβ" για το πρωί και το "τυρκουάζ" για τη νύχτα. Συγκεκριμένα, το "μωβ" αφορά την CC Complete Cream SPF 30 for oily skin και το "τυρκουάζ" την Balance Moisture Cream for oily skin. Και τα δύο ανήκουν στην κατηγορία των προϊόντων ενυδάτωσης της YOYTH LAB και στοχεύουν στην αποκατάσταση και διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα, επαναφέροντας την ελαστικότητα και τη νεανική όψη.

YOUTH LAB. CC Complete Cream & Balance Moisture Cream like purple & turquoise.

CC Complete Cream SPF 30 for oily skin.

Τα πρωινά μου χρωματίζονται μωβ με τις υδάτινες πιτσιλιές ενυδάτωσης και κάλυψης που μου παρέχει η CC Complete Cream. Μία πολυδράστικη κρέμα με χρώμα, η οποία ανήκει στην κατηγορία των Colour Correcting (CCπροϊόντων φροντίδας και ομορφιάς. Ενυδατώνει, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και εξασφαλίζει ομοιόμορφη κάλυψη και προστασία από την UV ακτινοβολία. Η υφή της είναι λεπτή, αέρινη και φίνα. Απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα και αφήνει στο δέρμα μία ανάλαφρη αίσθηση. Η κάλυψη που παρέχει είναι μεσαία, ιδανική για τα πρωινά στην πόλη, ενώ δεν απαιτείται μεγάλη ποσότητα για την κάλυψη όλης της επιφάνειας του προσώπου. Το τελείωμα είναι σατινέ και φωτεινό, ενώ φαίνεται να περιέχει κάποιο στοιχείο λάμψης, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν είναι shimmer, αντίθετα παρέχει ένα φυσικά φωτεινό αποτέλεσμα φρεσκάδας.

Τα ένα-δυο πρώτα λεπτά το άρωμά της είναι λεπτά φρουτένιο, ενώ στη συνέχεια εξελίσσεται σε λεπτά πουδρένιο, ευχάριστο και γλυκό το οποίο σβήνει σταδιακά στη διάρκεια της μέρας. Η απόχρωση είναι ταιριαστή -κατά τη γνώμη μου- σε σχετικά μεγάλο εύρος αποχρώσεων επιδερμίδας, όχι όμως και σε ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμο δέρμα με ψυχρούς υποτόνους. Αν επιχειρούσα μία προσπάθεια κατηγοριοποίησης της απόχρωσης της CC Complete Cream χρησιμοποιώντας το διαδεδομένο σύστημα της M.A.C. θα έλεγα ότι είναι ταιριαστή για επιδερμίδες αποχρώσεων που κυμαίνονται από NC20 - NC40 και NW20 - NW35. Για τη δική μου πολύ ανοιχτόχρωμη NC15 επιδερμίδα η απόχρωση είναι σκούρα, κάτι όμως το οποίο αντιμετωπίζω με δύο τρόπους. Ο ένας είναι να χρησιμοποιώ μικρή ποσότητα, την οποία απλώνω πολύ καλά χωρίς κανένα "μπάλωμα" και φροντίζω να απλώνω και στο λαιμό φτάνοντας αρκετά χαμηλά. Ο δεύτερος είναι να την αναμειγνύω με μία ενυδατική κρέμα. Προσωπικά χρησιμοποίησα την Balance Moisture Cream, στην οποία θα αναφερθώ αναλυτικά παρακάτω.

Το συμπέρασμα είναι ότι η CC Complete Cream είναι μία πολύ καλή CC κρέμα, η οποία ενυδατώνει, προστατεύει και καλύπτει αφήνοντας ένα αέρινο, φωτεινό τελείωμα. Είναι ιδανική για κανονικές έως λιπαρές επιδερμίδες μεσαίας τονικής aπόχρωσης. 

Κόστος
26,40

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά online
http://www.youthlab.com/pd/cc-complete-cream-spf-30-oily-skin-32110.htm?lang=el&path=427451345


YOUTH LAB. CC Complete Cream for oily skin SPF 30. Colour and correct cream. 

YOUTH LAB. CC Complete Cream SPF 30 for oily skin. Hydration, coverage and UV protection.

YOUTH LAB. CC Complete Cream SPF 30 for oily skin. Lightweight and comfortable.

Balance Moisture Cream for oily skin.

Βασικό κομμάτι πλέον της βραδινής μου περιποίησης αποτελεί η Balance Moisture Cream, η τυρκουάζ πινελιά στις νύχτες και τα όνειρά μου. Μία ενυδατική κρέμα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και την οποία προσωπικά χρησιμοποιώ ως κρέμα νύχτας μετά από τον καθαρισμό. Η Balance Moisture Cream εξισορροπεί την υγρασία του δέρματος, ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει ερεθισμούς και πιθανή ερυθρότητα της επιδερμίδας. Η υφή της είναι λεπτή και ανάλαφρη. Απλώνεται εύκολα και αφήνει μία αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας. Από τα πρώτα ήδη λεπτά γίνεται αισθητή η βαθιά ενυδάτωση, καθώς είναι μία κρέμα η οποία δεν στέκεται στην επιφάνεια λειαίνοντας και δημιουργώντας επιφανειακή υγρασία, αλλά εισχωρεί στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.

Το τελείωμα είναι βελούδινο και φωτεινό. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας χωρίς να ξηραίνει και να δημιουργεί ματ αποτέλεσμα, κάτι που κάνουν πολλές κρέμες που απευθύνονται σε λιπαρά δέρματα και καταλήγουν να αφαιρούν την υγρασία, γεγονός που δεν είναι επιθυμητό. Βασικός στόχος ακόμα και σε ένα λιπαρό και μεικτό δέρμα είναι η ρύθμιση της έκκρισης με ταυτόχρονη διατήρηση της υγρασίας. Έτσι προστατεύεται η υγεία και η νεότητα του δέρματος. Το άρωμά της είναι αρχικά λεπτά φρουτένιο και φρέσκο το οποίο στη συνέχεια μετατρέπεται σε κάτι πιο κρεμώδες. Φαίνεται μάλιστα ότι διατηρείται μία συνοχή στα αρώματα μεταξύ των προϊόντων της YOUTH LAB, καθώς όσα προϊόντα έχω δοκιμάσει έως τώρα ξεκινούν με την ίδια αρωματική βάση, κάτι που με ενθουσιάζει, καθώς είμαι λάτρης των ολοκληρωμένων και συνεκτικών ρουτινών ομορφιάς. Το άρωμα της Balance Moisture Cream ανοίγει με τις ίδιες νότες που κάνει άνοιγμα και το εκπληκτικό καθαριστικό gel προσώπου Daily Cleanser, το οποίο μάλιστα είχα παρουσιάσει και στην ενότητα με τα empties προϊόντα.

Το συμπέρασμα είναι ότι η Balance Moisture Cream είναι μία ενυδατική κρέμα, εξαιρετικής ποιότητας η οποία εξισορροπεί την υγρασία, ενώ παράλληλα ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας αφήνοντας ένα βελούδινο τελείωμα και αίσθηση φρεσκάδας για πολλές ώρες. Είναι ιδανική για κανονικές έως λιπαρές επιδερμίδες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα ημέρας και/είτε ως κρέμα νύχτας.

Κόστος
21,60 

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά online
http://www.youthlab.com/pd/balance-moisture-cream-oily-skin-31618.htm?lang=el&path=1499358017

YOUTH LAB. Balance Moisture Cream for oily skin. Hydrates and regulates sebum production.

YOUTH LAB. Balance Moisture Cream for oily skin. Reveals softer and smoother skin.

YOUTH LAB. Balance Moisture Cream for oily skin. Preserves moisture and keeps pores clean.

Δύο υπέροχα προϊόντα από ένα ελληνικό brand που έχει σαν στόχο την ενδυνάμωση των βασικών μεταβολικών λειτουργιών της επιδερμίδας χρησιμοποιώντας φυτικά, βιοτεχνολογικά και συνθετικά ενεργά συστατικά. Απολαμβάνω την χρήση και των δύο προϊόντων και ιδιαίτερα της Balance Moisture Cream, ενώ πολύ ψηλά στην wish list μου βρίσκονται ηWrinkles Erasure Cream For Eyes, την οποία γνώρισα μέσα από μερικά δειγματάκια και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα, καθώς και το Restoring Serum.

Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι το δέρμα μου είναι κανονικό προς μεικτό με τάσεις ευαισθησίας και περιστασιακών ατελειών και δεν έχω παρουσιάσει ποτέ κάποιο ερεθισμό με την χρήση των προϊόντων της YOUTH LAB.

Επίσημο website και eshop της YOUTH LAB.
http://www.youthlab.com/


Till next time love yourself and take care!

Martina  
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel