June 28, 2014

What's inside my beautytestbox! My... beautygiftbox!

Όμορφα συναισθήματα, όμορφοι άνθρωποι, όμορφα γεγονότα... Εικόνες, αρώματα, και προορισμοί όλα όμορφα! Αυτό το καλοκαίρι είναι όμορφο, λαμπερό και αισιόδοξο. Και το γνώριζα εκ των προτέρων... Το ένιωθα κάθε φορά που ανέπνεα ευωδιές λουλουδιών στον αέρα της πόλης, τις στιγμές που έβλεπα χρώματα ανάμεσα στις πυκνές σταγόνες της ανοιξιάτικης βροχής, κάθε μεσημέρι όταν ένας γαλαζοπράσινος παπαγάλος αποφάσιζε να επισκεφθεί το δέντρο του κήπου μου (πώς βρέθηκε αυτός εδώ?!). Beautytestbox, αποτελείς και εσύ κομμάτι αυτού του όμορφου καλοκαιρινού παζλ!

Ευχαριστώ θερμά για την επιλογή μου ως νικήτρια του διαγωνισμού 15 bloggers project by beautytestbox και για το πολυπόθητο μικρό κόκκινο κουτάκι που μου πρόσφερες ως δώρο!


Beautytestbox. It's not just a beauty box... It's a concept!

Κάθε φορά, που καταφέρνει να φτάσει στα χέρια μου ένα κόκκινο beauty κουτάκι, είναι μαγική! Το ανοίγω με λαχτάρα και το περιεργάζομαι με παιδική αφέλεια και χαμόγελα ικανοποίησης! Η κρεμαστή καρδούλα είναι μια γλυκιά πινελιά που με συνεπαίρνει...  ♫ You may say I'm a dreamer, but I'm not the only oooneee! 

Beautytestbox. The heart-shaped pendant is the sweetest touch!


15 bloggers project by beautytestbox. The gift.

Ένα πλήρες σετ μακιγιάζ, από προϊόντα βάσης έως τις πινελιές χρώματος για μάτια, μάγουλα, χείλη και νύχια, όλα από τις εταιρείες Aden Cosmetics και Wet n Wild! Πρώτη επαφή! Περιεργάζομαι τις συσκευασίες, ανακαλύπτω τις υφές και τα χρώματα! Εντυπωσιάζομαι από τις απόλυτα επιτυχημένες επιλογές του beautytestbox σχετικά με τις αποχρώσεις και τα χρώματα!


15 bloggers project by beautytestbox. A beauty treasure's inside!


15 bloggers project by beautytestbox. The treasure. The close-up.


Οι γαλαζοπράσινες και λιλά είναι οι αγαπημένες μου αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών και με ενθουσιασμό ανακαλύπτω τις δύο παραδεισένιες αποχρώσεις από την Aden Cosmetics. Έρωτας με την πρώτη ματιά! Η μία πιο όμορφη από την άλλη! Καλοκαιρινές και τροπικές, αν και τίποτα δεν με εμποδίζει να τις φοράω και το φθινόπωρο! Το πινελάκι, λεπτό, παρέχει εύκολη και ακριβή εφαρμογή, αφήνοντας λεπτό στρώμα χρώματος. Με δύο στρώσεις επιτυγχάνω έντονη χρωματική απόδοση, ενώ στεγνώνει αμέσως και διαρκεί αναλλοίωτο 3 μέρες χωρίς top coat! Happy and colourful!


Aden Cosmetics. Nail polishes in tropical shades.


Στις mascara πάντα επιλέγω όγκο, μιας και οι δικές μου βλεφαρίδες διαθέτουν ήδη το επιθυμητό μήκος, και το τρίχινο μαλακό βουρτσάκι μού δίνει μία εκπνοή ανακούφισης, μιας και η σχέση μου με τα πλαστικά είναι κάτι μεταξύ love n hate! Το συγκεκριμένο είναι πολύ απαλό, σέβεται τις βλεφαρίδες και αφήνει όσο χρώμα χρειάζεται για να "χτίσεις" το τελικό αποτέλεσμα όσο έντονο επιθυμείς. Με μία στρώση τονίζει τις βλεφαρίδες ιδανικά για πρωινό μακιγιάζ, ενώ με δύο έως τρεις δίνει αυξανόμενο όγκο χωρίς να δημιουργεί τα γνωστά αντιαισθητικά κομπάκια. Είναι μία πολύ καλή mascara για όγκο, δεν αγγίζει όμως τα όρια του extra volume, όπως αναφέρει στην συσκευασία.
 

Aden Cosmetics. The extra volume mascara.


Γοητευτικό κοραλλί με πολύ λεπτά στοιχεία shimmer και έντονη απόδοση με διάρκεια και σταθερότητα. Υπέροχο χρώμα, ιδανικό τόσο για λευκές όσο και για πιο ηλιοκαμένες επιδερμίδες συνοδεύει τέλεια ένα ελαφρύ smoky στα μάτια και ένα ατημέλητο updo μία νωχελική, γλυκιά καλοκαιρινή βραδιά...


Aden Cosmetics. The liquid lipstick.


Ένα διάφανο άγγιγμα γυαλάδας και ένα απαλό παιχνίδισμα με το φως ένα πρωινό στην πόλη ή εκείνο το μεσημέρι στην παραλία που σε οδηγεί απρόσμενα στο beach bar. Το lipgloss από την σειρά mega slicks είναι αυτό που χρειάζεσαι για να δείξεις περιποιημένη και δροσερή. Μεγάλο θετικό η λεπτή διάφανη υφή του, που δεν κολλάει τα χείλη, αντίθετα τα διατηρεί ενυδατωμένα! Με εντυπωσίασε, αν και δεν είμαι λάτρης των lipgloss!


WET n WILD. The clear lipgloss.


Ένα κραγιόν που ανήκει στην κατηγορία των peachy nudes με ολοφάνερο peachy αποτέλεσμα ψυχρής τονικότητας. Το αγάπησα με την πρώτη εφαρμογή! Το έχω ήδη ενσωματώσει στα καθημερινά μου μακιγιάζ, ενώ έχω τολμήσει να το φορέσω και μόνο του σε γυμνό πρόσωπο συνδυασμένο μόνο με ένα πέρασμα από την extra volume mascara της aden και μου έφτιαξε τη μέρα! Έχει διάρκεια, σταθερότητα και ένα ιδανικό ματ τελείωμα που μου αρέσει ιδιαίτερα. Το αγαπώ πολύ!


WET n WILD. The peachy lipstick.


Είμαι ιδιαίτερα επιλεκτική και απαιτητική όσον αφορά τα προϊόντα βάσης, μιας και η ποιότητα και η σωστή εφαρμογή τους απογειώνει ή καταστρέφει ένα μακιγιάζ... Με μεγάλη περιέργεια, λοιπόν, πειραματίστηκα με το concealer σε μορφή stick και με την ενυδατική κρέμα με χρώμα. Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα με τις υφές και το αποτέλεσμα! Ικανοποιητική κάλυψη και ενυδάτωση από την κρέμα και επίσης πολύ καλή κάλυψη από το concealer, ενώ δεν ξηραίνει την περιοχή κάτω από τα μάτια. Οι αποχρώσεις, βέβαια, είναι περίπου δύο τόνους πιο σκούρες από την δική μου ψυχρή NC15, ενώ η απόχρωση της tinted moisturizer είναι η ivory και του coverstick η medium, τις οποίες ταξινομώ σε αποχρώσεις της κλίμακας NW20 - NW25. Παρόλα αυτά, έχω ενσωματώσει και τα δύο προϊόντα στη ρουτίνα του μακιγιάζ μου αναμειγνύοντας την tinted moisturizer με λίγο foundation ενώ το concealer to χρησιμοποιώ για τις ατέλειες κάτω από το foundation! Οφείλω να παρατηρήσω ότι οι συσκευασίες τους δεν δημιουργούν αισθητική ικανοποίηση, ιδιαίτερα της tinted moisturizer, ενώ το καπάκι του concealer μπορεί εύκολα να χαθεί μέσα στο νεσεσέρ ή την τσάντα. Παρότι είναι πολύ καλά προϊόντα το θέμα της ποικιλίας αποχρώσεων και της συσκευασίας θα τους στερήσει ένα sweet heart...
 

WET n WILD. The tinted moisturizer. The concealer.


Θέλω αυθόρμητα να φωνάξω 5 hearts! 5 hearts! Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για μία παλέτα σκιών με χρώματα υπέροχα, τα οποία δένουν ιδανικά μεταξύ τους, έχουν έντονη απόδοση και μεγάλη διάρκεια! Βρίσκεται στο καθημερινό μου νεσεσέρ και οι συνδυασμοί που μπορώ να επιτύχω είναι ιδανικοί τόσο για πρωινά όσο και για βραδινά μακιγιάζ. Είμαι χαρούμενη που υπάρχει στη συλλογή μου!


WET n WILD. The eye-shadow palette.

Χρώματα και υφές σε ένα ολοκληρωμένο σετ μακιγιάζ! Προϊόντα ποιοτικά που ομορφαίνουν την ρουτίνα του μακιγιάζ, ευχάριστα και εύκολα στη χρήση, δεν θα σε εγκαταλείψουν ακόμα και έπειτα από ώρες πολλές. Aden Cosmetics και Wet n Wild, λοιπόν, και όλα αυτά χάρη στο αγαπημένο beautytestbox, που μας δίνει την ευκαιρία και την δυνατότητα να τα προμηθευτούμε μέσα από το eshop του και να απολαύσουμε την ποιότητα και το εξαιρετικό αποτέλεσμα!



Beautytestbox. Beauty is inside the box. Love is inside my heart for beautytestbox!


Beautytestbox is pure lush and a sweet addiction! Spread the world!



Λεπτομέρειες προϊόντων:
Ορισμένα από τα προϊόντα υπάρχουν ήδη διαθέσιμα στο eshop του beautytestbox
ADEN COSMETICS - Liquid Lipstick no.01 Deep Peach - 9,84€
ADEN COSMETICS -  Extra Volume Mascara - 11,07€

Τα υπόλοιπα θα είναι σύντομα διαθέσιμα! Μέχρι τότε, μπορείτε να βρείτε είτε κάποια κοντινή απόχρωση

είτε να επιλέξετε από την πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων και εταιρειών του



 Martina 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel