June 15, 2014

GLOWBOX JUNE 2014:: CELEBRATING BEAUTY!

Ιούνιος... Πρώιμο καλοκαίρι, γλυκές βραδιές, και σχέδια για τις διακοπές που πλησιάζουν. Διλήμματα για το ιδανικό μπικίνι και τα προϊόντα ομορφιάς που θα γεμίσουν το νεσεσέρ μας, χρώματα στα ρούχα και αρώματα ηλιόλουστα και ζεστά! Και εν μέσω όλων αυτών, το μαγικό glow κουτάκι, που έφθασε πάνω στην ώρα για να μας βοηθήσει να αρχίσουμε να γεμίζουμε το holday kit μας! Ένα κουτάκι γεμάτο με προϊόντα για το πρόσωπο, με θετική ενέργεια και λάμψη.


GLOWBOX June 2014. Happy birthday! Celebrating 1 year!


GLOWBOX menu card. What's inside my glowbox.

Ανοίγω με λαχτάρα το κουτάκι μου και γεμίζω με χρώμα και φως! Η αδυναμία μου στις ροζ και φούξια αποχρώσεις δεν κρύβεται και η menu card μου φτιάχνει τη διάθεση με τον εμπνευσμένο σχεδιασμό της!


GLOWBOX menu card. My beauty menu for June.

Τα αγαπώ όλα, ένα προς ένα και δεν βλέπω την ώρα να αρχίσω τη στενή... συνεργασία μαζί τους! Απαριθμώ και χαμογελώ σαν παιδί που έχει κάνει σκανταλιά!

  Αντιηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα και δείκτη προστασίας 50 από την Youth Lab.
  Μάσκαρα για πλούσιο όγκο και μήκος από την Jane Iredale.
  Γαλάκτωμα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ από την Castalia.
  Μάσκα ενυδάτωσης με αλόη από την Apivita.
  Αντιρυτιδική κρέμα ματιών από την Beatific.


GLOWBOX goodies. Glow treats for my summer beauty kit.

Προϊόντα εξαιρετικών εταιρειών που αγαπάμε να αγοράζουμε ξανά και ξανά, όπως η λατρεμένη Apivita, η Castalia και η Beatific, την οποία γνωρίσαμε μέσα από προηγούμενο glowbox, αλλά και εταιρείες που είμαστε ενθουσιασμένες που θα δοκιμάσουμε για πρώτη φορά! Youth Lab, σε καλωσορίζω στη beauty routine μου!


Youth Lab. Daily sunscreen gel cream spf 50.

Με ενθουσιασμό επίσης θα πειραματιστούμε με την μάσκαρα της Jane Iredale! Είμαστε εκ των προτέρων σίγουρες για το αποτέλεσμα και το μέγεθός της είναι ιδανικό για την έχουμε πάντα μαζί μας!

Jane Iredale. Thickening & Lengthening mascara.

Happy birthday, GlowBox!

 Martina 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel