May 02, 2014

Empty little bottles take poses in my bedroom!

Κάθε φορά που καταφέρνω να φτάσω μέχρι τέλους προϊόντα που χρησιμοποιώ αρκετό καιρό, τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Χαρά, ικανοποίηση, ευχαρίστηση, αλλά και μια ευχάριστη αγωνία για αυτά που θα ακολουθήσουν. Κάποια, στα οποία ορκίζομαι, τα αγοράζω ξανά και ξανά, αλλά κάποια τα οποία δεν με ικανοποίησαν αρκετά ή τα οποία είναι περισσότερο αναλώσιμα παρά beauty επενδύσεις, τα αντικαθιστώ με προϊόντα διαφορετικών εταιρειών.

Τους τελευταίους τρεις μήνες αρκετά μπουκαλάκια και tubes έχουν πάρει τις θέσεις τους προς την ανακύκλωση. Κάποια από αυτά όμως τα ξεχώρισα και θα τα αγοράσω σίγουρα ξανά!

Lovely products with lovely ingredients. Love my empties!


: APIVITA express beauty mask with grape
Απολαυστική μάσκα ματιών με σταφύλι, η οποία απαλύνει τις λεπτές γραμμές έκφρασης. Κυκλοφορεί ανά δύο φακελάκια, ενώ κάθε φακελάκι είναι αρκετό για 3-4 χρήσεις. Προσωπικά την χρησιμοποιώ δύο φορές το μήνα, ένα κάθε δεκαπέντε μέρες ως θεραπεία νύχτας. Την βρίσκετε στα φαρμακεία και στα ηλεκτρονικά φαρμακεία με κόστος από 2 έως 3€ ανάλογα με την προσφορά.


:: COWSHED cow slip: soothing hand cream
Καταπληκτική κρέμα χεριών, είναι το δεύτερο tube που τελειώνω, ενώ στο συρτάρι μου βρίσκεται ήδη ένα ολόφρεσκο και με περιμένει! Ενυδατώνει σε βάθος, ενώ δεν είναι καθόλου λιπαρή και βοηθά τα χέρια να δείχνουν πιο νεανικά. Το άρωμά της είναι ομολογουμένως αρκετά έντονο -έντονα πιπεράτη μέντα- τόσο που μπορεί κάποιος να το βρίσκει ενοχλητικό, οπότε σίγουρα δεν την συνιστώ ως κρέμα χεριών πριν τον ύπνο. Κατά τη διάρκεια της μέρας όμως δεν το βρίσκω δυσάρεστο ειδικά σε σχέση με το αποτέλεσμα που προσφέρει. Την προμηθεύομαι από το e-shop του GlowBox στην τιμή των 10€.

::: NUXE creme progigieuse: soin hydratant defatigant
Μία ενυδατική κρέμα προσώπου για κανονικές και μεικτές επιδερμίδες, η οποία ενυδατώνει και ξεκουράζει το δέρμα. Το άρωμά της είναι υπέροχο, έτσι όπως μόνο η Nuxe γνωρίζει να μας φροντίζει. Η ενυδάτωση που προσφέρει είναι καλή όταν το δέρμα βρίσκεται στην κανονική προς λιπαρή φάση του. Όταν όμως βρίσκεται στην κανονική προς ξηρή, η ενυδάτωση είναι κάπως ανεπαρκής, οπότε και την αντικαθιστούσα με μία άλλη εντατικότερης δράσης. Την βρίσκετε στα φαρμακεία και στα ηλεκτρονικά φαρμακεία με κόστος από 21 έως 27€ ανάλογα με την προσφορά.

:::: LA ROCHE POSAY mascara respectissime ultra doux
Μία μάσκαρα μεταξένια και εύπλαστη, ειδική για ευαίσθητα μάτια και ιδανική για όσες φοράμε φακούς επαφής. Τα κεριά της είναι πολύ μαλακά, πράγμα που επιτρέπει να την δουλέψουμε όση ώρα επιθυμούμε. Από την στιγμή που θα στεγνώσει, είναι πολύ σταθερή, ενώ αφαιρείται πολύ εύκολα. Την βρίσκετε στα φαρμακεία και στα ηλεκτρονικά φαρμακεία με κόστος από 15 έως 19€ ανάλογα με την προσφορά.

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω ένα επίσης αγαπημένο και βρώσιμο empty, το κουτάκι με τα macarons μου!

Delecious pretty treats!
Love my empties!!


❤ Martina 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel