April 30, 2014

LOVE YOUR BODY :: Smoothe your skin

Μια ανάσα πριν τον Μάϊο, αρχίζω να παίρνω περισσότερο στα σοβαρά το θέμα της περιποίησης του σώματος με περισσότερα και πιο εξειδικευμένα προϊόντα. Δεν είναι ότι τον υπόλοιπο χρόνο το παραμελώ. Scrubs, λαδάκια, body butters και κρέμες σώματος με φροντίζουν και με αρωματίζουν καθημερινά. Αλλά αυτή την εποχή, η ιεροτελεστία περιποίησης του σώματος εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα στοχευμένης και εντατικής δράσης. Ζητούμενο είναι μία λεία και απαλή επιδερμίδα χωρίς ενοχλητικά λακάκια και χωρίς χαλάρωση. Και ενώ είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχουν θαυματουργά προϊόντα, μπορούν όμως σίγουρα να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό με συστηματική χρήση και συνοδευόμενα από ειδικό μασάζ κατά την εφαρμογή τους.

Σήμερα, λοιπόν, παρέλαβα τα πρώτα μου για φέτος προϊόντα και είμαι ανυπόμονη να αρχίσω να τα χρησιμοποιώ! Επέλεξα την γαλλική εταιρεία LIERAC, επειδή εκτιμώ τις σειρές της για την περιποίηση σώματος και ιδιαιτέρως την Sensorielle aux 3 Fleurs Blanches, την οποία τιμώ δεόντως καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το σετάκι μου ήρθε συσκευασμένο σε μία χάρτινη πολυτελή τσαντούλα και αποτελείται από ένα scrub και ένα λαδάκι και συγκεκριμένα ::

LIERAC HYDRA-BODY SCRUB - Ένα θεϊκό scrub, όπως η ίδια η εταιρεία αναφέρει, σε ροζ χρώμα, εξαιρετικής απαλότητας, πλούσιο σε εκλεπτυσμένες και δροσερές νότες. Με μοναδική βελούδινη υφή, προσφέρει τέλεια απολέπιση αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και αναζωογονημένη.

LIERAC BODY-SLIM DRAINAGE - Ένα διφασικό λάδι σώματος που καταπολεμά αποτελεσματικά την κατακράτηση υγρών και την κυτταρίτιδα χωρίς να περιέχει καφεΐνη.

LIERAC. Body scrub and Body oil set

Η ιεροτελεστία ξεκινά φυσικά με το HYDRA-BODY SCRUB, το οποίο χρησιμοποιείται 2 έως 3 φορές την εβδομάδα, και συνεχίζει με τις απαλές μαλάξεις με το λαδάκι BODY-SLIM DRAINAGE καθημερινά. Στόχος μου είναι να το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ μετά το μπάνιο μου ξεκινώντας από την Πρωτομαγιά και ελπίζοντας να δω ικανοποιητικά αποτελέσματα.

LIERAC. Hydra-Body Scrub


LIERAC. Body-Slim Drainage

Η αρχική τιμή του σετ είναι 29 και είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα φαρμακεία. Το βρίσκουμε όμως με έκπτωση σε ηλεκτρονικά φαρμακεία. Το δικό μου το αγόρασα 18, γεγονός που με ικανοποίησε ιδιαίτερα!

Love your body, girls!


❤ Martina 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel