April 16, 2014

A PAMPERING evening just before Easter...

Αργά το απόγευμα με αρωματικό καφέ και muffins μήλου και μία ηλιαχτίδα φοβισμένη έπειτα από την ξαφνική βροχή, φροντίζουμε το δέρμα και το πεντικιούρ μας παρέα με ένα όμορφο βιβλίο! Θέλουμε να είμαστε λαμπερές στις mini διακοπές μας, γι' αυτό ξεκινάμε από σήμερα τις προετοιμασίες!

Απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και εξυγιαίνουμε το δέρμα μας με το Radiance Exfoliating Facial Polish της Urban Veda. Ήταν μέσα στο μαγικό glow κουτάκι του Απριλίου! Είναι αποτελεσματικό, έχει υπέροχο άρωμα και είναι ήδη αγαπημένο!

Εφαρμόζουμε μάσκες της λατρεμένης Apivita σε πρόσωπο και μάτια. Προσωπικά, επέλεξα την express gold with royal jelly για το πρόσωπο και την express beauty with grape για τα μάτια. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι οι μάσκες της Apivita "έρχονται" ανά δύο φακελάκια. Οπότε, χρησιμοποιούμε το ένα και το άλλο το παίρνουμε μαζί μας το τριήμερο!

Κρατάμε τα μαλλιά μας μακριά από το πρόσωπο με τα funky λαστιχάκια της Kitsch από το glow κουτί του Φεβρουαρίου και ξεκινάμε με το πεντικιούρ μας με μία απόχρωση ψυχρή, αλλά καθαρά ανοιξιάτικη. Λατρεύω το find me an oasis από την Essie!

Όσο οι μάσκες επιτελούν το έργο τους, βυθίζομαι στην "Ερωμένη του Φροϋντ". Είμαι ακόμα στην αρχή, αλλά με έχει καθηλώσει, όπως ήταν αναμενόμενο...

Beauty weapons for a pampering evening


URBAN VEDA radiance exfoliating facial polish
:: APIVITA express gold with royal jelly (σε φαρμακεία και ηλεκτρονικά φαρμακεία)
::: APIVITA express beauty with grape (σε φαρμακεία και ηλεκτρονικά φαρμακεία)
:::: KITSCH hair ties
::::: ESSIE find me an oasis
::::::¨Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΦΡΟΥΝΤ εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

❤ Martina 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Beauty Fashion Lifestyle Travel